Помощь - Поиск - Пользователи - Календарь
Полная версия этой страницы: 27-02.07.2017/ г.Скадовськ= Чемпионат Украины до 17 лет. Міжнародний турнір пам’яті ЗМС Я.Куценка
Главная страница Форума > СОРЕВНОВАНИЯ и ТРЕНИРОВКИ, НОВОСТИ ФЕДЕРАЦИЙ > ЕВРОПА > СПОРТИВНЫЕ НОВОСТИ ЕВРОПЕЙСКИХ СТРАН > УКРАИНА
МирТА
27-02.07.2017/ г.Скадовськ= Чемпионат Украины до 17 лет. Міжнародний турнір пам’яті ЗМС Я. Куценка.
МирТА
Трансляции - 1.

Чемпіонат України до 17 років та Міжнародний турнір пам’яті ЗМС Я. Куценка\2 липня .
ВИДЕО Федерація важкої атлетики України (1 час 28 мин) ==> НАЖАТЬ СЮДА.

Чемпіонату України з важкої атлетики до 17 років та Міжнародного турніру пам’яті ЗМС Я. Куценка .
ВИДЕО Федерація важкої атлетики України (6 час 21 мин) ==> НАЖАТЬ СЮДА.

Чемпіонат України до 17 років та Міжнародний турнір пам’яті ЗМС Я. Куценка/2 день.
ВИДЕО Федерація важкої атлетики України (1 час 10 мин) ==> НАЖАТЬ СЮДА.

Чемпіонат України до 17 років та Міжнародний турнір пам’яті ЗМС Я. Куценка\30 червня\2 .
ВИДЕО Федерація важкої атлетики України ( 57 мин) ==> НАЖАТЬ СЮДА.

Чемпіонат України до 17 років та Міжнародний турнір пам’яті ЗМС Я. Куценка\30 червня\3.
ВИДЕО Федерація важкої атлетики України (7 час 49 мин) ==> НАЖАТЬ СЮДА.
МирТА
Трансляции - 2.

Чемпіонат України до 17 років та Міжнародний турнір пам’яті ЗМС Я. Куценка\1 липня.
ВИДЕО Федерація важкої атлетики України (7 час 02 мин) ==> НАЖАТЬ СЮДА.

Чемпіонат України до 17 років та Міжнародний турнір пам’яті ЗМС Я. Куценка\1 липня\2 .
ВИДЕО Федерація важкої атлетики України (4 час 04 мин) ==> НАЖАТЬ СЮДА.

Чемпіонат України до 17 років та Міжнародний турнір пам’яті ЗМС Я. Куценка\1 липня\3.
ВИДЕО Федерація важкої атлетики України (1 час 36 мин) ==> НАЖАТЬ СЮДА.

Чемпіонат України до 17 років та Міжнародний турнір пам’яті ЗМС Я. Куценка\2 липня .
ВИДЕО Федерація важкої атлетики України ( 1 час 28 мин) ==> НАЖАТЬ СЮДА.
Для просмотра полной версии этой страницы, пожалуйста, пройдите по ссылке.
Форум IP.Board © 2001-2026 IPS, Inc.